Der er mange mennesker, der drømmer om en husbåd, men det er de færreste, der fører det ud i livet. Det kræver nemlig mange penge, men det giver også en omvæltning i livet. Det er ikke alle, der er klar til at forlade bylivet eller det liv, de lever, for at slå sig ned på vandet – men det kan virkelig give meget. Hvis man bor i et hus nu, som man ønsker at sælge for at flytte i en båd, så anbefales det, at man kigger forbi kellfri. Her kan man finde alt, der skal bruges til at få sat det hele omkring haven og landbrug i stand – og på den måde kan det hele blive klar. Det handler jo om at gøre noget ved det, mens man kan. Men tilbage til livet på havet, for det er bedre, end man skulle tro – og man kan altid selv bestemme, hvor det er, man bor. Hvis man ønsker at bo fast i en havn, kan man gøre det, så længe man ønsker det – men man kan når som helst også sejle sin båd til en anden havn for at bo der i en rum tid. Der er allerede rigtig mange mennesker, der har stor glæde ved dette, og det kan for alvor sikre det enkelte menneske en stor frihed.

Når man nu har en båd, som man kan sejle rundt i, så anbefales det også at tage båden til en af de mange festivaller, der er i Danmark – og her handler det altid om at forberede sig rigtig godt til formålet. Det er ikke lige meget, hvilken festival man vælger at tage på, og det er ej heller lige meget, hvad man medbringer, for det hele skal være i top. Livet på havet er mere end ualmindeligt dejligt, og når man krydrer det med et besøg på en festival eller to, så kan det på ingen måder være bedre.

Når man vælger at bo på havet, så vælger man at leve et liv i uafhængighed, og det er noget af det, de fleste mennesker har rigtig godt af. Når man først har smagt på friheden, har man ingen mulighed for at vinke farvel til den igen – for også den kan man blive afhængig af. Mennesket blev ikke født til at være bundet, og det er der ingen, der skal være – heller ikke dem, der frygter, at de absolut skal. Livet bliver bare langt bedre på havet, og med den helt rigtige husbåd er der ingen grænse for, hvor godt og frit et liv, man kan leve. Hvis man ikke allerede har været ude at kigge på en rigtig god husbåd, så er der ingen grund til ikke at gøre det allerede i dag.

Divi