Det milde forår er over os, og inden længe tager den endnu varmere sommer over. Det ved alle med hang til sejlerliv naturligvis godt hvad betyder: Sejlsæsonen står for døren! Det bliver herligt, og vi kan næsten ikke vente. Forude venter adskillige måneder med fantastiske muligheder for at stikke til søs. Vi ser blandt andet frem til at sejle de danske farvande tynde, og afhængig af hvordan vejret bliver, ser vi frem til at tage en dukkert eller to i det sikkert ganske varme vand. Kan du heller ikke vente med at komme i gang med årets mange sejladser? Og er du i tvivl om hvilket tøj du skal finde frem til formålet? Så læs med her. Vi har nemlig en række bud klar på oplagt tøj til sejlsæsonen.

Kjoler hører sig til

Det første råd er henvendt til kvinderne. Sommeren er som bekendt den varmeste tid på året, og traditionelt byder årstiden på masser af sol. Som sådan er det oplagt, at man som kvinde tager en masse kjoler med sig i bagagen, hvis man regner med at stikke til søs hen over sommeren. Gå gerne efter nogle rigtig luftige og farverige af slagsen. De er moderne for tiden, og de sikrer dig samtidig, at du ikke koger over i sommervarmen.

Vi anbefaler i øvrigt, at du køber dine kjoler hos en webshop såsom NA-KD. Den har vi gode erfaringer med. Det store og varierede udvalg af kjoler er tiltalende, og da priserne samtidig er yderst konkurrencedygtige må vi blot konstatere, at vi er solgte. Læg en bestilling med det samme, så du er klar til at stævne til søs med en lækker kjole allerede i den kommende sommer.

Shorts og T-shirts til mændene

Til mændene anbefaler vi at medbringe et sortiment af shorts og T-shirts, hvis man planlægger at stævne til søs sommeren over. Akkurat som tilfældet var det med kjolerne til damerne, så sikrer shorts og T-shirts nemlig klart, at man kan holde sig afkølet i en ellers varm tid på året.

Til mændene er det værd at bemærke, at de mere enkle og basale farver, såsom sort, hvid og sandfarvet, er hvad der hitter for tiden. Så vil du følge tidens modetendenser, så hav dette i baghovedet.

Afslutningsvis vil vi naturligvis også slå et slag for, at man husker at medbringe en god vindjakke og et par lange bukser i tasken. For selv om sommeren står for døren, så kan der godt være perioder med regn og rusk her til lands, og så er det godt at være dækket ind med den rette påklædning.

Divi