Nu nærmer den lyse tid sig, og er du en af de mange danskere med egen lystbåd, begynder det nok snart at krible i dig for at få den i vandet og komme ud at sejle igen. Danskerne er nemlig et folkefærd, der elsker at sejle, og faktisk er så mange blevet glade for at sejle, at det kan være svært at finde havneplads til båden.

Mad, drikke og herlig musik

Mon ikke det lykkes for dig at finde et sted, hvor du kan lægge til, når du har været til havs en herlig sommerdag? Når ankeret er sænket ned mod havbunden, er det tid til at skabe lidt hygge på båden. Sørg for at have god musik med på din mobil, du kan spille inciterende rytmer, og sørg for mad og drikke. Du kan have lidt vin på båden,som ikke behøver at være dyre vine, men kan være nogle, der som en flaske rosé passer til sommeren. Hav også WaSa knækbrød med chiafrø i bådens lille køkken – så er du klar til at have en herlig tid, mens du ligger for anker på de blide bølger.

Du vil blive populær, hvis du inviterer et par af dine venner med og skaber en lille hyggelig frokost ombord. Sammen med lidt ost eller pålæg er WaSa knækbrød med chiafrø et super grundlag for lidt lækkert at spise, og med et glas vin til bliver frokosten en fest!

Divi