Er du ivrig sejler, så er du sikkert også medlem af en sejlklub, hvor du kan mødes med kammerater og andre sejlere. Der er altid noget, der skal håndteres, når man er sejler: Båden skal vedligeholdes, der skal drøftes sager vedrørende havn og marina, og måske skal der investeres, så sejlklubben er godt kørende – ja, man fristes til at sige: sejlende – også i fremtiden. Så det er vigtigt at have gode og hyggelige rammer i klubhuset, så I synes, det er rart at holde jeres møder der, og mødes, når bådene uden for sæsonen skal have et makeover i større eller mindre grad.

Her er nogle tips til, hvordan I kan gøre jeres klubhus hyggeligt, så I både har lyst til at være der og måske også kan trække nye medlemmer til. Generelt er der pæn interesse for at sejle, og mange sejlklubber melder om stigning i medlemstallet, men man skal aldrig glemme, at der også kommer en fremtid efter den øjeblikkelige succes.

Vælg flotte tapeter til væggene

Selv om væggene i en sejlklubs klubhus ofte vil bestå af rå eller malede brædder, kan vi anbefale, at I prøver at arbejde med opsætning af tapet i forskellige farver, så I får skabt et flot og hyggeligt miljø i klubhuset. Tapet i forskellige farver kan fås, så de passer perfekt til et maritimt miljø, og I kan for eksempel også vælge nogle tapeter med motiver, der relaterer sig til den maritime livsstil.

Et af de bedste steder at finde tapet i forskellige farver er webshoppen Familietapeter.dk, hvor I kan kigge et hav af muligheder igennem, inden I træffer jeres valg. Det er muligt at finde tapet i forskellige farver i mange prislejer, så der er noget at finde for enhver pengepung.

Lav et loungemiljø

Et andet godt råd er at indrette et hyggeligt loungemiljø. Det kan laves, så I om sommeren kan etablere en tiltrækkende forbindelse mellem inde og ude, og dermed kan nyde sommerens forskellige vejr i klubhuset, når I ikke er på havet i sejlbåden.

Hav gode serviceområder

Det vil også være en god idé at indrette klubhuset med nogle ordentlige servicearealer, så medlemmerne kan få tørret vådt tøj og måske tage et bad, hvis det er nødvendigt. Selv om priserne på el og vand ligesom alt andet stiger betydeligt i øjeblikket, vil det være en service, som medlemmer vil værdsætte, og I kan overveje brugerbetaling, hvis der viser sig at være et stort og uventet forbrug af goderne.

Der er flere måder at indrette jeres klubhus hyggeligt på, men tager I et første hug med disse tre ideer og ikke mindst lægger fra land ved at vælge tapet i forskellige farver til at pynte op på væggene, er I kommet langt.

Divi