At sejle ud fra lystbådehavnen på en herlig sommerdag er en nydelse, som de fleste værdsætter. Har du båd selv, kender du alt til den følelse af frihed og lykke, som turen ud på havets lette bølger giver, og er du så heldig at være med som gæst på en lystbåd ind imellem, har du også prøvet at snuse til denne fornemmelse af en særlig dansk glæde.

Vin giver glæde

Må vi foreslå, at du sørger for at have et lille lager af gode vine med ombord? Så kan I ankre op i en stille bugt eller vig og nyde livet på dækket med et glas af din yndlingsvin. Det er hyggeligt og vil vække glæde både hos dig selv og dine passagerer.

Vin til døren

Vinen kan du skaffe fra Vinoteket, som en stor online butik, hvor du kan browse dig gennem alverdens vine og vælge lige netop de typer, som du synes egner sig til at tage med ombord til en sejltur i sommerhavet. På Vinoteket kan du finde alt fra et stort antal vinproducerende lande og de mange underdistrikter, der knytter sig hertil. Ikke mindst franske Alsace producerer en række vine, der egner sig til sommerens lette mad, men også fra Tyskland, Østrig og Portugal vil du finde mange velegnede sommervine.

Party i havn

Lægger I til kaj i en havn, kan I invitere folkene fra nabobådene til et lille party, der nok kan give en god stemning på havnen en lun sommeraften. I det hele taget er det at nyde et glas vin sammen og måske spise lidt god mad en fantastisk mulighed for at stifte nye bekendtskaber og uddybe dem, man allerede har. Som med alle nydelsesmidler gælder devisen om ‘lidt men godt’, for det skulle jo også gerne være hyggeligt at nyde et glas igen i morgen, når I igen kan stævne ud.

Musikken falder udenfor

Divi