Festivaller har altid været grundlag for de sjoveste fester, vildeste koncerter og fedeste oplevelser. Alle der har været på festival ved, at der er stor frihed. Man kan te sig tosset og drikke sig fuld uden at nogen ser skævt til en. Man kan være sig selv hele vejen igennem og man hygger sig 100 procent. Men hvis man nu aldrig har været på festival, så kan det være lidt skræmmende. Det kan være svært at vide hvad man skal pakke, hvilken stil man skal køre og ikke mindst hvad der er vigtigt at huske. Hvis det er dig der snart skal på festival så læs med, for her får du 5 gode festivalråd!

Råd #1

Du kan aldrig have for meget solcreme med! Går du en festivaluge i møde uden solcreme i tasken, så er du så godt som færdig allerede. Det kan virke unødvendigt med solcreme, men tænk på, at du skal opholde dig under åben himmel 80% af tiden du er der. Det er derfor en rigtig god idé at huske solcremen, også gerne i flere forskellige faktorer.

Råd #2

Tag altid mere end ét par sko med. Festivaller er ofte kendetegnet ved store mudderpøle, massere støv og skidt samt dårlige toiletforhold. Det vil sige, dine sko bliver udsat for rigtig meget! Husk et ekstra par, eller to, så er du altid på den sikre side. Du kan for eksempel købe et par ekstra på hjemmesiden, trendly.dk, der sælger både tøj og sko til mænd og kvinder.

Råd #3

Husk deodorant! På festivallen er det ikke altid lige nemt at komme i bad, så hvis du vil undgå at lugte, så husk din deodorant! Det kan også godt være en god idé at medbringe tørshampoo, hvis du let får fedtet hår.

Råd #4

Vær forberedt på alt slags vejr. Inden du tager afsted, tjekker du måske vejrudsigten. Selvom det lover høj sol hele ugen, så husk alligevel en regnjakke. Du kan aldrig vide helt sikkert om vejret holder, så kom forberedt. Det kan også være en god idé at tage en pavillon med, så du kan søge ly for regnen og skygge for solen.

Råd #5

Husk at have det sjovt! Nyd festen, musikken og selskabet når du er der. Uanset hvad er det vigtigste ved en festival at du har det sjovt, det er det du er der for, så huske endelig at nyd det mens det varer!

Nu har du fået fem gode råd med på vejen, men du lærer selv hurtigt hvad det vil sige at tage på festival. Forhåbentlig får du gode erfaringer med det samme! Nu er der bare tilbage at pakke telt og campingstol, og så er det afsted! God festival!

Divi