At starte ud som provokatører og musikere er der mange, der gør. Men især inden for genren rock har disse mennesker vist sig at være mere end almindeligt langtidsholdbare. Deres musik spilles igen og igen i radio og tv, deres fanskare bliver større, når yngre generationer stifter bekendtskab med dem, og selv om de ikke længere er helt unge, så kan de stadig levere varen live og på nye udgivelser.

Den slags bands er der flere af, end du lige tror, og her kan flere generationer mødes over den samme gode musik og nyde den til trods for aldersforskellen. Desuden kan man ikke forestille sig, at de gode gamle, som Rolling Stones skulle gå på pension.

De bliver ved, og de leverer fortsat det, vi gerne vil høre. Selvom mange af dem bliver anset som dinosaurusser i branchen, så er der stadig mange af de unge og fremadstormende bands, der ser på lige bands som disse som deres kilde til inspiration.

Er din musik lige så aktuel i dag, som den dag, den blev udgivet, så ved du også, at det var den helt rigtige branche at havne i. Til glæde for os alle.

Divi