Er du vild med at sejle, og bruger du det meste af din fritid på din båd? Så er du garanteret allerede opmærksom på hvor dyr en hobby du har. Det koster nemlig kassen at købe en god sejlbåd, for slet ikke at tale om at holde den ved lige. Der er dog heldigvis måder hvorpå du kan spare penge, og hvor du dermed kan få dine hårdt tjente penge til at slå bedre til. Lad os se nærmere på det her.

Spar penge på boligen

Selv om du befinder dig på din sejlbåd det meste af sommeren, så er det dog stadig dit hjem og din bolig der er dit faste holdepunkt i hverdagen. Det er derfor vigtigt, at du holder netop boligen ved lige. Nogle gange er det endda tid til at få installeret et nyt badeværelse, køkken eller lignende. Her er der penge at spare, for via internettet kan du danne dig et overblik over tilbud og rabatter, og dermed finde frem til de billigste varer. Har du behov for VVS- og badeværelsesmøbler, så køb dem hos rorfokus.dk, hvor du tilbydes nogle af markedets laveste priser.

På omtalte webshop kan du også købe varer til din sejlbåd, hvis denne indeholder et køkken eller badeværelse, til de lange sommerudflugter til søs, kan du få udskiftet delene med nogle spritnye af slagsen fra denne butik.

Hold din sejlbåd ved lige og spar penge på den lange bane

En anden glimrende måde at spare penge på, så du har flere penge til det søde sejlerliv til søs, er ved at vedligeholde din sejlbåd. En båd i tip-top form holder nemlig meget længere, og husker du at male den og give den overfladebehandling jævnligt, så går der typisk meget lang tid før den skal repareres eller før den går helt i stykker. Tænk derfor langsigtet. Det gør du bedst ved løbende at vedligeholde din båd efter alle kunstens regler. Det er bedst at shine båden op og vedligeholde den i perioden op til og umiddelbart efter sommersæsonen.

Divi