Sommeren er omsider ankommet efter en ualmindelig våd og kold maj måned. Og mon ikke mange vil føle sig fristet til at prøve en bådferie? Måske har du selv båd – ellers kan du måske komme med som gast hos en bådejer, eller leje en båd, så du kan prøve livet til søs her i den lyse tid.

Mange forbinder sejlsport med elitesport og pengestærke investorer, men for langt de fleste er bådlivet mest fokuseret på hygge og dejligt samvær på havnekajen, skønne ture fra havn til havn og oplevelser i det danske sommerland.

Lidt glamour er der dog over livet i en sejlbåd, og måske er udsigten til en sommer til søs en anledning til endelig at få foretaget den korrigering af dit udseende, som du har tænkt over længe. Så kan du tjekke motiva danmark ud og se mulighederne for blandt andet at få gennemført en brystkorrigerende operation.

Er du til hyggelivet til søs, er det vigtigt, at I også sørger for god mad på båden. Det er ikke så nemt at jonglere med potter og pander i en lille kabys, men der findes gode kogebøger, som kan hjælpe med tips og ideer til gode retter, der også er nemme at lave, mens båden gynger derudaf. Du kan selvfølgelig også være at have færdigretter med ombord, og her er der virkelig meget at vælge imellem.

Markedet bugner i disse år af forskellige muligheder for at købe færdigretter. Du kan for eksempel købe færdigretter i glas, som du blot skal hælde op i en gryde og varme, og du kan få færdigretter lavet af tørre ingredienser, som du blot tilsætter vand og så koger igennem. Man kan få forbløffende god mad på denne måde.

Andre sværger til at lave maden fra bunden, og så er det heldigvis også nemt at få gode råvarer i de fleste havne, hvor der sjældent er langt til en dagligvareforretning.

Divi