Roning er en meget fin motionsform, og når foråret og sommeren står for døren, er der mange danskere der kaster sig over denne fritidsbeskæftigelse. I Dannmark er vi så heldige, at vi har et skønt dansk farvand, og hvis man kan lide at være på vandet, så er det helt fantastisk at ro. Roning er en god motionsform, og man får brugt sine arme rigtig godt. Man kan ro både alene og sammen med andre – og man kan også melde sig ind i en klub.

Man kan selvfølgelig ikke ro året rundt. I Danmark har vi ikke sol og sommer hele tiden, og når det er koldt, er det ikke så oplagt at befinde sig på havet. Men så kan man heldigvis dyrke mange andre former for motion. Man kan f.eks. få sig et løbebånd til hjemmet – men man kan også vælge en romaskine. Der findes uendelige muligheder for god motion derhjemme, som man kan gøre brug af, når det ikke er til at komme ud.

Roning er en sport, der også gør mennesker meget glade. Det er skønt at komme ud og mærke både bølgerne og vinden i håret. Man kan ro i timevis, og man kan også tage en god madpakke med. Der venter altid et spændende eventyr, når man ror, og hvis man endda også kan ro forbi en eller flere øer, så bliver det hele bare meget bedre.

Husk at hvile efter en lang dag på havet

Det er fantastisk at tage ud at ro i en weekend. Så kan man nemlig komme vidt omkring, og med god tid kan man også slappe af undervejs. Har man roet enten en hel eller halv dag, så vil man også være meget træt i armene. Derfor skal man selvfølgelig hvile sig, når man kommer hjem – og man skal også sørge for at få en masse at spise. Man skal jo også blive klar, til man skal ud at ro igen.

Melder man sig ind i en klub, behøver man ikke have egen båd. Man kan dog også leje en pr. timebasis ved langt de fleste søer i Danmark. Roning er en populær sport om sommeren, og hvis der skal gives et godt fif til, hvor det kan være fedt at tage hen og ro, så kan det være Silkeborgsøerne. Her kan man nemlig ro til Himmelbjerget, hvor det også er muligt at vandre.

Der venter mange fede naturoplevelser for folk, der kan lide at ro. Motion i naturen er fantastisk, og når vejret er klar, så gælder det bare om at komme ud. Man bliver nok lidt træt i armene i starten – men med tiden vil man blive rigtig stærk, og så kan man ro langt.

Divi