Hvis du ikke kender heavy som genre, så vil du sikkert få et chok, når du hører den rå og brutale lyd, der er i denne musik. En lyd med forvrænget guitar, growlende forsangere og tunge, hurtige trommer.

En ting er, at det kan lyde hårdt og brutalt på plade, men den voldsomme lyd bliver på ingen måde dæmpet live. Rockmusikere kan godt lide noget larm, og deres publikum forventer det samme. Det forventes samtidig, at det kan høres, det er live. Et nummer skal kunne genkendes af alle de fans, der er mødt op, men et band skal også bevise, de rent faktisk kan levere varen uden for øvelokalet og uden brug af optageudstyr og producere.

Det er ikke kun alle de fremmødte fans, der leder efter dette og en god oplevelse, det samme gør alle de anmeldere, der også er til stede,og som revser dem, der ikke leverer som forventet.

De roser også, og der er koncertanmeldelser der kan få alle til at begræde, at det ikke var muligt for dem at få billetter til noget, der lød som årets fest. Man kan ikke vinde hver gang, men det er forsøge værd.

Divi