Hvis du skal på festival i år, har du sikkert gjort dig mange tanker om, hvad du skal have med i din rygsæk og på af påklædning. Og måske har du så mange sommerfugle i maven, at du slet ikke kan vente. Uanset hvad, er den tid du går i møde en garanti for store oplevelser. Koncerter alene bringer folk sammen om en fælles interesse, og der er ikke nogen stemning der kan måle sig med den, man møder på en festival. Danmark har et bredt udvalg af festivaler; Roskilde og Skanderborg er blot nogle af de byer, som inviterer til fest i sommerperioden. Og billetterne bliver solgt som varmt brød, så hvis du og dine kammerater har planer om at komme afsted, er det med at få købt billetter nu!

Har du ingen idé om, hvad du skal have på under festivallen, er der hjælp at hente. Vi har samlet en liste over nødvendige ting at have med under en festival, så man er garanteret en god og tryg oplevelse. Håndsprit og vådservietter er med til at opretholde en god hygiejne – for lad os være ærlige. Man er ikke den reneste under en festival, men med disse to hjælpemidler, er man godt på vej. Et par gode sko: fodtøj er nok den vigtigste del af påklædningen under en festival. Man kommer til at gå mange skridt på de dage, man er afsted, og med de forkerte sko kan det blive et sandt mareridt. vagabond er et godt sted at lede, da de har et bredt udvalg af festival-godkendte sko. Vi håber selvfølgelig på godt vejr under hele festivalperioden, men det danske vejr er aldrig til at regne med. Pak derfor en sweater, også selvom vejret siger shorts og t-shirt.Det vigtigste af alt, er at du har pakket det gode humør (og måske en øl eller to). Ellers er der kun tilbage at sige god festival!

Sommerens festivaler

Den danske sommer byder på mange festivaler. En af de helt store er sejlerliv.dk
som inviterer på musik, fest, mad, drikke og ikke mindst en kæmpe oplevelse. Du har måske allerede købt en billet, ellers vil vi give en stor anbefaling herfra – det er uden tvivl alle pengene værd. Man tænker mere fest og farver en praktisk fodtøj, når man forbereder sig til en festival, og med det i tankerne har vi samlet et par gode råd, så du er sikret en god og tryg oplevelse. Påklædning er en af de afdelinger, der hurtigt kan skabe uhensigtsmæssige situationer. Derudover er det vigtigt at tænke hygiejne ind, når man skal to eller flere dage afsted på en plads uden håndvask og sæbe. Man skal selvfølgelig også huske, at det er en oplevelse i sig selv, selvom man ikke har de ting til rådighed, man er vant til – festival handler nemlig om at have det sjovt og nyde livet sammen med dem, man holder af. Man mødes i et fællesskab om musik og en garanteret god stemning. Vi ønsker alle en god festival i år.

Divi